Logo

Mosters sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mosters sennepssild

 

Sennepssild med hjemmelavet sauce. Server til frokost eller aftensmad med rugbrød eller som i Sverige med kogte kartofler. Her er opskriften.

 

# Ingredienser:

1 kg friske sild

5 dl eddike

rigeligt med klippet dild

Sennepssauce:

1 dl sur sennep

2 tsk salt

1 spsk melis

2 tsk vineddike

1 spsk vand

1 dl majsolie

*

 

Fremgangsmåde:

Rens sildene, skyl dem godt og træk skindet af.

Læg dem i eddike i 4 timer.

Til saucen blandes ingredienserne.

Olien piskes i lidt efter lidt.

Lad sildene løbe af, og tør dem let i et klæde.

Bland sild, sauce og dild i en skål, og sæt dem så koldt i et døgn.

Kan opbevares 1 uge i køleskabet


Mosters sennepssild 

Der er ikke noget der, som julen, er traditionernes tid. Det har vi da også indført her på
denne side, idet vi bringer nogle spændende opskrifter på sild til julefrokosten Hvorfor skal det altid bare være hvide, røde og karrysild? Næh, vi prøver noget lidt anderledes

 

Mosters sennepssild 

Sild er overfladefisk, der lever i store stimer, hvor der kan være op til en million individer. Silden findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav. Ud for Nordamerika findes silden fra Cape Cod til Labradorkysten, Sydgrønland og Island.

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?