Logo

Mormors marinerede stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30 sildefileter
rugmel
salt, peber
 
400 ml vand
500 ml eddike
3 1/2 dl sukker
peber og lidt salt
løgringe
 
Bland rugmel med lidt salt og peber og vend sildefileterne heri.
Steg fileterne gyldne i rigelig margarine og stil dem til afkøling.
Sørg for at de er helt kolde inden de lægges i marinaden.
Mens fileterne køler af laves marinaden.
Bland eddike, vand, sukker, salt og peber til sukkeren er helt opløst.

Tilsæt mere sukker, hvis marinaden er for sur.
Løgringe skæres ud.
Sildefiletter og løgringe lægges lagvist i marinaden og det hele stilles i køleskabet i to døgn, før det spises på en rugbrød.
Bedre bliver det ikke!

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinatgratin med sauteret spinat og hvidløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karrybøffer til frokost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sund TunmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kanelæble med honningflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os