Logo

Minifrikadeller med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
1 lille løg
1 ½ tsk salt
1 æg
1 knsp peber
1 ½ dl havregryn
2 dl mælk
25g smør eller margarine

Rør kødet med salt og peber, rør revet løg, og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab.
Form frikadellerne med en hånd og en stor spiseske, og steg dem i ca. 2 minutter på begge sider, skru derefter ned til ca. ½ varme og steg dem i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her