Logo

Minifrikadeller med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket svinekød
1 lille løg
1 1/2 tsk salt
1 æg
1 knsp peber
1 1/2 dl havregryn
2 dl mælk
25g smør eller margarine

Rør kødet med salt og peber, rør revet løg, og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab.
Form frikadellerne med en hånd og en stor spiseske, og steg dem i ca. 2 minutter på begge sider, skru derefter ned til ca. 1/2 varme og steg dem i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefilet med spinatLet og grønt i sommervarmen. Et let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og...
• Røget laks og endiviesalat med ricottacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frokost tunfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeskåle med is og bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os