Logo

Muskatsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 marinerede sildefileter
2 æggeblommer
2 spsk fløde
2 spsk eddike
2 tsk sukker
2 spsk finthakket løg
1/2 tsk muskatblomme
Hakket persille
 
Fileterne skæres i smalle strimler og lægges i et dybt fad. Æggeblommerne røres med fløde, eddike og sukker.
Løg og muskat tilsættes, og saucen hældes over sildene.
Pyntes med hakket persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn pastasalat - skruer eller sommerfugleKog helst pastaen frisk til denne salat; den må gerne være lun. Iskolde pastasalater er...
• Eton mess traditionaldessert bestående af en blanding af jordbær, stykker af marengs og flødeskum...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os