Logo

Muslinger i laurbær i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muslinger i laurbær i stegeso

2 kg friske blåmuslinger

4 friske laurbærkviste

2 store løg

8 spsk olivenolie

1/2 spsk frisk rosmarin, snittet

600 g flåede tomater med saft, på dåse

2,5 dl rosevin

2,5 dl hummerfond

limebåde til pynt

 

Skrub muslingerne, og lad dem dryppe af, kasser åbne eksemplarer.

Skyl laurbærkvistene og dup dem tørre.

Kom begge dele i den gen­nemvædede stegeso.

Skræl løgene, skær dem i tynde skiver og læg dem oven på muslin­gerne.

Varm olivenolien op og rist rosmarinen heri i 3-4 min under omrøring.

Tilsæt de flåede tomater samt saften, og lad det hele sim­re videre i 3-4 min.

Hæld tomatblandingen over muslingerne.

Hæld vin og hummerfond ved.

Læg låg på, og giv retten ca. 35-40 min i ovnen ved 200°C.

Hæld saucen fra muslingerne og gem den.

Fjern laurbærkviste og uåbnede muslinger.

Tag kødet ud af resten af muslingerne, kom det i en skål sammen med saucen, og server straks.

Hertil passer pumper­nickel eller rugbrød med smør.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baskisk ovnæggekage med pølserOmeletter spises i Baskerlandet også på brød. En forskel er her, at æggekagen laves i...
• Omelet med Shii-takeDenne omelet er en nem og hurtig frokostret. Den laves med shii-take svampe, bacon og...
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• AnanastrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os