Logo

Muffins med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muffins med brombær


Muffins med frugt smager friskt og skønt. Disse muffins med brombær er lækre på morgenbordet eller som snack til kaffen. Prøv også med andet fyld som tranebær


#

200 g sukker
200 g blødt smør
1 vaniljestang
6 æg
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 øko-citron (skallen)
75 g mandelsplinter
200 g brombær
smør til formen


Pisk sukker, smør og vaniljekornene grundigt sammen med håndmixeren.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg.
Bland hvedemel, bagepulver, fintreven citronskal og mandler sammen i en anden skål.
Vend meget varsomt melblandingen i æggeblandingen.
Vend brombærrene med til sidst og stop så snart de to masser samler sig til en dej.
Læg papirkapsler i muffinsforme og fyld dem halvt op med dej.
Bag dem ved 185 ºC i 12-15 minutter de skal være 'svampede' og give efter for et let tryk.
 
Tips: Fyldet kan varieres med andre bær, æbler, tørrede tranebær eller chokolade.




 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her