Logo

Muffins med cappuccino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på nogle lækre muffins med kaffe. Muffinene er selvfølgelig perfekt til eftermiddagskaffen eller som let dessert.

200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
6 spsk sukker
8 spsk cappucinopulver
2 dl mælk
1 æg sammenpisket
30 g smeltet smør

*
 
Glasur:
2 dl flormelis
3-5 spsk stærk varm kaffe
 
Bland hvedemel, bagepulver, sukker og kaffepulver i en skål.
Smelt smørret og lad det køle lidt.
Rør æg, mælk og smør i melblandingen med en røreske, til dejen netop
er blandet, men rør ikke for længe, så bliver kagerne tunge.
Fordel dejen i godt smurte muffinforme, der fyldes 3/4 op.
Hvis der bruges papirforme, lægges to forme inden i hinanden; så
splatter formen ikke ud under bagningen.
Bag kagerne ved 190ºC i 20-25 minutter.
Lad kagerne køle lidt af, inden de glaseres med kaffeglasur.
 

Variation: I stedet for kaffepulver kan tilsættes 1 1/2 dl friske eller frosne bær (blåbær, hindbær eller solbær), 75 g hakket, mørk chokolade eller 1 stor pære i små tern.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GulerodsnøddekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med røget ørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmors æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, verdens bedsteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os