5 dl hvedemel 
2 dl grahamsmel 
1 tsk oregano 
2 tsk bagepulver 
1 tsk bikarbonat 
½ tsk salt 
ev 1 dl reven parmesanost 
3 æg 
2 dl vand 
2 dl yoghurt 
1 dl olivenolie 
200 g fetaost i tern 
½ stor eller 1 lille squash 
2 dl revet frisk spinat 
20-24 soltørrede tomater 
oliven 
Bland alle tørre ingredienser samt den revne ost i en skål. 
Pisk æggene. Bland med vand, youghurt og olie. 
Rør de tørre ingredienser i uden at røre for meget. 
Læg en klat smør i bunden af muffinsformen. 
Tag ca halvdelen af fetaosten til at garnere med. 
Smuldr resten og tilsæt en skive squash, spinat, en tomatskive og 3-4 oliven i hver form. 
Fyld ¾ op med resten af dejen. 
Garner med en bid ost, en skive squash, en tomatskive og nogle oliven. 
Bag i 175°C ovn 25-30 minutter for de store og 15-20 minutter for de mindre.