Logo

Smørrebrød med bacon, camembert og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil have et lækkert stykke smørrebrød, og måske lidt utraditionelt, skal du prøve denne version med bacon, camembert og tomat.

1/2 skive rugbrød med smør
4-6 skiver sprød bacon
1 trekant camembert
1 tomat
1/2 tsk hakket persille

Læg det sprøde bacon på brødet, så det dækker.
Skær osten i skiver og læg skiverne langs midten.
Skær tomaten i 8 både og fordel dem påhver side af osten.
Den hakkede persille drysses på camemberten.

Tip:

Sprød bacon:
Sprød bacon laves bedst i ovnen.
Forvarm ovnen til 200º.
Læg skiverne på risten, skive for skive, med en bradepande under, så fedtet kan dryppe af.
Hold godt øje med baconen, da det lige pludselig kan gå meget hurtigt.
Baconen skal være lysebrun.
Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle, så de drypper ordentligt af.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med bacon og broccolisauceEn hurtig og lækker pastaret, der indeholder både grøntsager, pasta og kød.
• Canelloni med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzasmørrebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Limetærte med hindbær i Piment d'Espellette-sirup ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os