Logo

Smørrebrød med bacon, camembert og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil have et lækkert stykke smørrebrød, og måske lidt utraditionelt, skal du prøve denne version med bacon, camembert og tomat.

½ skive rugbrød med smør
4-6 skiver sprød bacon
1 trekant camembert
1 tomat
½ tsk hakket persille

Læg det sprøde bacon på brødet, så det dækker.
Skær osten i skiver og læg skiverne langs midten.
Skær tomaten i 8 både og fordel dem påhver side af osten.
Den hakkede persille drysses på camemberten.

Tip:

Sprød bacon:
Sprød bacon laves bedst i ovnen.
Forvarm ovnen til 200º.
Læg skiverne på risten, skive for skive, med en bradepande under, så fedtet kan dryppe af.
Hold godt øje med baconen, da det lige pludselig kan gå meget hurtigt.
Baconen skal være lysebrun.
Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle, så de drypper ordentligt af.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?