Logo

Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g kogt eller røget kalkunbryst i skiver
2 skiver rugbrød
Evt. smør
 
Tomatcreme:
50 g soltørrede tomater i olie
75 g cornichoner
100 g kvark 5% eller 1%
Friskhakket basilikum efter smag
Peber efter smag
 
Hak soltørrede tomater og cornichoner med en kniv og rør det sammen
med kvark og basilikum.
Smag til med peber.
Anret kalkunkødet på rugbrødet og top med tomatcremen.
Pynt evt. med strimler af soltørrede tomater
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?