Logo

Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser

 

Vores lækre tærte med spinat og rødbede er en dejlig sommerret, der er velegnet til både frokost og aftensmad. Tærten er let, men alligevel.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 1 time 30 min.

 

# Ingredienser:

1 ds. linser

1 pk. tærtedej

200 g rødbeder, kogte (ikke syltede)

50 g babyspinat

4 æg

¼ l fløde

100 g gedeost

salt og peber

*

Rul dejen ud på tærtens form og prik den med en gaffel og sæt den på køl.

Skær de kogte rødbeder i passende skiver.

Bland rødbeder, linser og spinat og fordel det i tærten.

Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og hæld det i tærten.

Smuldr sten hen over tærten og bag tærten i en forvarmet ovn ved 185 °C i 45-60 minutter indtil den gylden og færdig bagt.

Tærten køles af på en bagerist.

Server tærten lun eller kold eventuelt med en grøn salat

 

Tips: Tærten kan også laves med bønner, kikærter, squash og friskost.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mazarintærter med sveskerSveskerne er kogt med appelsin og vanilje, før de er vendt sammen med den hjemmelavede...
• Tærte med vintergrønsagerTærten er fyldt med porrer, peberfrugter og sølvbeder, men brug endelig de grønsager, du...
• Ostetærte og salat med grønne aspargesTærten er bagt med en creme rørt med to slags ost og krydret med en smule paprika
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os