Logo

Sommertallerken med skinkesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g gulerødder
300 g sukkerærter
500 g sommerløg
salt
4 tomater
200 g kogt skinke eller tunge evt. svinetuner fra dåse
3 dl cremefraiche
salt
peber
nykogte kartofler

Grøntsagerne renses og koger knap møre, helst hver for sig, afsvales. Tomaterne skæres i kvarte stykker. Skinken eller tungen klippes i strimler og blandes i creme fraichen, der smages til med salt, peber, og evt. klippet grønt kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her