Logo

Sommersalat og røget mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sommersalat og røget mørbrad

 

Rør din egen sommersalat. Når du bruger mager rygeost, bliver det også en sund frokost.

2-3 personer. Arbejdstid: 20 min.

#

½ agurk

1 bundt radiser

3 tomater

250 g rygeost 5%

¾ dl fløde 9%

1 bundt purløg

200 g røget mørbrad

salt og peber

Tilbehør: groft rugbrød

*

Vask agurken, og skær den i skiver.

Rens radiserne, og skær dem i skiver.

Vask tomaterne, og skær dem i både.

Rør rygeosten lind med fløde, og vend agurk og radiser i.

Smag til med salt og peber.

Anret salaten på tallerkener med tomatbåde, purløgsdrys og tynde skiver røget mørbrad.

Server rugbrød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AgurkegullaschAgurker på en ny, dejlig facon. Vil overraske de fleste meget positivt
• DrueagurkDrueagurken stammer fra Asien og tilhører samme art som asier. Det er en lille grøn,...
• Thai agurkesalat med rejerDenne opskrift er taget med hjem fra Thailand og stammer fra den nordøstlige del af...
• Brødbudding med citron og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os