Logo

Souffle med rødspætte og sorte oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Spuma di sogliole e olive nere

4 rødspættefileter a ca. 100 g
1 spsk olivenolie
salt og peber
50 g sorte udstenede oliven
30 g smør
30 g hvedemel
3 dl mælk
salt og peber
1 æggeblomme
4 æggehvider
smør til formene

Drys rødspættefileterne med salt og peber og steg dem kort på hver side på en slip-let pande i olivenolie. Læg dem på en tallerken.
Hak oliven groft. Smelt smørret i en tykbundet gryde, drys melet i og lad det smelte samnien i 3 -4 minutter. Tag gryden af ilden og pisk mælken i. Sæt gryden over ilden og rør, til massen tykner. Smag til med salt og peber.
Tag gryden af ilden og rør æggeblommen i.
Pisk æggehviderne og vend dem i massen.
Smør 4 portionsforme i porcelæn eller ovnfast glas grundigt med smør og fyld dem 3/4 med massen. Sæt dem i en ovn forvarmet til 200 º i 15 minutter. Server dem straks.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med aspargesDet gælder om at nyde den korte sæson for de friske danske asparges før det er slut....
• Fiskefilet med remoulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks på italiensk brød med æg og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!