Logo

South Jutland sour rib

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

South Jutland sour rib

(Sønderjysk surrib)

12-16 rashers fresh bacon

Gelatine (see the instructions on the packet)

Salt

15-20 peppercorns

4 bay leaves

1 slice onion

Vinegar

Water

 

Cut off the bacon-rinds, cover the bacon with 1 part vinegar to 2 parts water, add the onions and spices and boil for about 15 min.

Lay the bacon rashers in a dish.

Skim and sieve the liquid and boil up.

Stiffen with the gelatine dissolved in a little water and pour over the bacon.

Leave to cool before serving with rye-bread, vinegar or lemon.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?