Logo

Soya/ingefær-kylling med ris og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Soya/ingefær-kylling med ris og svampe

 

2 kyllingefileter

2 spsk soya

1 spsk honning

1 spsk fintsnittet ingefær

2 spsk fintsnittede chili

1 fed snittet hvidløg

150 g rensede svampe

frisk koriander

  

Skær kyllingen i tern, og mariner stykkerne i soya, honning, ingefær, hvidløg og chili. Mariner det i 10 minutter.

Varm lidt olie i en wok eller på en rummelig pande, og rist kødet i 2-3 minutter.

Kom svampe ved, og lad det riste i yderligere 2 minutter.

Kom en kop vand ved, og lad det koge i 4-5 minutter.

Vend med frisk koriander, og server til kogte ris.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her