Logo

Soya/ingefær-kylling med ris og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Soya/ingefær-kylling med ris og svampe

 

2 kyllingefileter

2 spsk soya

1 spsk honning

1 spsk fintsnittet ingefær

2 spsk fintsnittede chili

1 fed snittet hvidløg

150 g rensede svampe

frisk koriander

  

Skær kyllingen i tern, og mariner stykkerne i soya, honning, ingefær, hvidløg og chili. Mariner det i 10 minutter.

Varm lidt olie i en wok eller på en rummelig pande, og rist kødet i 2-3 minutter.

Kom svampe ved, og lad det riste i yderligere 2 minutter.

Kom en kop vand ved, og lad det koge i 4-5 minutter.

Vend med frisk koriander, og server til kogte ris.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hytteost som frokostretDer spares ikke alene mange kalorier, når der spises hytteost til frokost, men man får...
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Kartoffelmad med dip og chipsKog lidt ekstra kartofler til pålæg det er både godt og billigt. Dippen er en friskrørt...
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os