Logo

Spaghetti al tonno e pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g tun i olie
1 dl olivenolie
2 fed hakkede hvidløg
1-2 peperoncini
½ kg flåede tomater (blendede)
hakket og bredbladet persille
500 g spaghetti

Svits de hakkede hvidløg og peperoncini i olien i ca. 5 minutter.
Tilsæt tun og rør godt, hæld tomaterne ved og lad retten stege i 10 min. Tilsæt salt.
Efter 20 min. er saucen færdig, og persillen drysses over.
Den kogte spaghetti vendes i - og retten er klar.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?