Logo

Spaghetti al tonno e pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g tun i olie
1 dl olivenolie
2 fed hakkede hvidløg
1-2 peperoncini
1/2 kg flåede tomater (blendede)
hakket og bredbladet persille
500 g spaghetti

Svits de hakkede hvidløg og peperoncini i olien i ca. 5 minutter.
Tilsæt tun og rør godt, hæld tomaterne ved og lad retten stege i 10 min. Tilsæt salt.
Efter 20 min. er saucen færdig, og persillen drysses over.
Den kogte spaghetti vendes i - og retten er klar.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amagersild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Minced beefsteakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blæksprutter med løg og peberfrugtPrøv denne opskrift på blæksprutter med løg og peberfrugt sauce. Prøv retten som forret,...
• Abrikoser med sveskecoulisAbrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os