Logo

Spaghetti al tonno e pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g tun i olie
1 dl olivenolie
2 fed hakkede hvidløg
1-2 peperoncini
1/2 kg flåede tomater (blendede)
hakket og bredbladet persille
500 g spaghetti

Svits de hakkede hvidløg og peperoncini i olien i ca. 5 minutter.
Tilsæt tun og rør godt, hæld tomaterne ved og lad retten stege i 10 min. Tilsæt salt.
Efter 20 min. er saucen færdig, og persillen drysses over.
Den kogte spaghetti vendes i - og retten er klar.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyrkiske RavioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesalat lækkerRøget laks og frisk spinat giver en anderledes frisk salat, som er let at lave til frokost...
• Æggeroulade med ricotta og grønne aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble bonne fammeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os