Logo

Spansk squashomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 mellemstor squash i tynde skiver
2 spsk grøn peberfrugt i tern
1 spsk løg i tern
1 spsk olivenolie
1 flået og hakket tomat
1 stænk tamari
salt, peber
3 dl tomatsauce

4 æg
 
Svits squash, peberfrugt og løg i olien.
Tilsæt tomat, tamari og halvdelen af tomatsaucen.
Smag til med salt og peber og lad det simre i 10 minutter.
Bag en omelet med fire æg og lad den glide over på et fad.
Læg fyldet på en ene halvdel og fold omeletten sammen.
Server med resten af tomatsaucen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julesylte gammeldagsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget mørbrad med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fræk burger med kalveschnitzel En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage 2Denne helt klassiske citronfromage er simpelthen smagen af sol. Her, er opskriften på den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os