Logo

Spansk squashomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor squash i tynde skiver
2 spsk grøn peberfrugt i tern
1 spsk løg i tern
1 spsk olivenolie
1 flået og hakket tomat
1 stænk tamari
salt, peber
3 dl tomatsauce

4 æg
 
Svits squash, peberfrugt og løg i olien.
Tilsæt tomat, tamari og halvdelen af tomatsaucen.
Smag til med salt og peber og lad det simre i 10 minutter.
Bag en omelet med fire æg og lad den glide over på et fad.
Læg fyldet på en ene halvdel og fold omeletten sammen.
Server med resten af tomatsaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her