Logo

Spansk Omelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 store kogte kartofler
1 stor peberfrugt
1-2 pakker bacon
½ stort løg (finhakket)
15 æg
1 dl mælk
Lidt mozzarella
Lidt smør
 
Skær kartoflerne og peberfugten i små tern, også baconen klippes i små
tern.
Løg hakkes (meget fint).

Knæk æggene ud i en skål, og pisk det (med hånden) sammen med mælken.
Hæld derefter peberfrugterne i.
Svits løgene i smørret.
Hæld derefter kartoflerne og bacon på panden og steg det.

Så hældes æggemassen på panden, røres lidt rundt og så hældes mozzarella ovenpå og låget lægges  på.
Lad den så hvile på mellemsvag varme i 15 min.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangesild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med grønt fyldPirogger er dej rullet om noget indhold. Retten stammer oprindeligt fra Rusland. Her laves...
• KærnemælksbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!