Logo

Spansk kartoffel-æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 bagekartofler, skrællede og skåret i terninger (1x1 cm)
2 finthakkede løg
1 fed finthakket hvidløg
salt og peber
2 spsk olivenolie
4 æg
1 dl piskefløde

Kartofler, løg, hvidløg, salt og peber blandes sammen og steges møre på en pande - der kan tåle bagefter at gå i en ovn - i olien.
Pisk æg og fløde sammen.

Rør det ud i kartoffel/løg-massen.

Lad det sætte sig et minut.

Tag panden og sæt den i en 175ºC varm ovn i ca. 10 minutter - til æggemassen lige er stivnet.

Tag panden ud og lad den stå og sætte sig i 10 minutter.

Vend den ud på et skærebræt og skær den i seks eller otte stykker.

Server til brunch på et fad.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med Cheasy frisk ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bornholmersalat med røget makrelHer er opskriften på en lækker salat lavet med makrel. Prøv for eksempel salaten i en...
• Parmaskinke med linser, persille og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!