Logo

Spejlede vagtelæg med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
24 vagtelæg
1 tsk olivenolie
16 skiver parmaskinke
Kørvel til pynt
 
Pensl to teflonpander med olie og varm dem op.
Slå de små vagtelæg ud, og spejl dem 2 min. ved medium varme.
Kom skinken på bagepapir og rist dem i ovnen ved 225ºC i 8 min.
Servér æggene på rugbrød sammen med skinken og kørvel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffelsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Thai-chilisalat med lime, basilikum og kalvekødOgså lækkert til frokost, der bare bliver bedre af at trække længere, så du kan med fordel...
• Kyllingeleverpostej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolade isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os