Logo

Spejlede vagtelæg med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
24 vagtelæg
1 tsk olivenolie
16 skiver parmaskinke
Kørvel til pynt
 
Pensl to teflonpander med olie og varm dem op.
Slå de små vagtelæg ud, og spejl dem 2 min. ved medium varme.
Kom skinken på bagepapir og rist dem i ovnen ved 225ºC i 8 min.
Servér æggene på rugbrød sammen med skinken og kørvel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frittata med spinatSkøn og lækker opskrift på frittata med spinat og æg - Prøv den her! Find flere gode...
• Salatbar med sprød skinke og ostetoastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gravad laks med rævesauceLaks er lækkert og passer godt til det ultimative frokostbord. Her får to opskrifter på...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!