Logo

Spejlæg i madeirasky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl suppe
4 stk spejlæg
4 stk ristet franskbrød
1 tsk kartoffelmel
1 spsk madeira
 
Lav brun sauce af 2 dl suppe og 1 tsk kartoffelmel, smag til med 1 spsk madeira og hæld den i et fladt fad.
Spejl 4 æg og anbring dem enten direkte eller på et stykke ristet franskbrød.
Serveres meget varmt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?