Logo

Spejlæg i madeirasky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl suppe
4 stk spejlæg
4 stk ristet franskbrød
1 tsk kartoffelmel
1 spsk madeira
 
Lav brun sauce af 2 dl suppe og 1 tsk kartoffelmel, smag til med 1 spsk madeira og hæld den i et fladt fad.
Spejl 4 æg og anbring dem enten direkte eller på et stykke ristet franskbrød.
Serveres meget varmt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccoli æggestandÆggestand er sammenpisket fløde og æg, der bages i ovnen. I denne opskrift tilføjes retten...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChitterlingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os