Logo

Spejlæg i madeirasky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl suppe
4 stk spejlæg
4 stk ristet franskbrød
1 tsk kartoffelmel
1 spsk madeira
 
Lav brun sauce af 2 dl suppe og 1 tsk kartoffelmel, smag til med 1 spsk madeira og hæld den i et fladt fad.
Spejl 4 æg og anbring dem enten direkte eller på et stykke ristet franskbrød.
Serveres meget varmt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexicansk salat med kidneybønnerDu kan lave denne salat på ingen tid, hvis du har et par gode dåser ved hånden. Nyd...
• Blomkålskarbonader Vegetariske karbonader er gode på brød eller til en grøn salat. Blomkålskarbonader...
• OsteomeletMed cremet, smeltet ost, en svag duft af hvidløg og et krydret persillefyld, bliver denne...
• Kirsebær-chokoladetrifliHar du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en rigtig lækkerbisken
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os