Logo

Spinatomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g frisk spinat skyllet tørret og nippet
6 spsk olivenolie
8 æg
30 g parmesan
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket frisk basilikum
2 fed hvidløg hakkede
 
Vend spinaten i ca. halvdelen af den varme olie til den falder sammen, og lad den afkøle lidt.
Pisk æg, parmesan, persille, basilikum og hvidløg sammen med en gaffel.
Tilsæt den afkølede spinat.
Varm resten af olie i en stor stegepande og hæld æggemassen på.
Steg over middelstærk varme indtil massen er fast.
Omeletten serveret uden ekstra fyld.
Pynt evt. med et par spæde skyllede spinatblade.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her