Logo

Spinatomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g frisk spinat skyllet tørret og nippet
6 spsk olivenolie
8 æg
30 g parmesan
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket frisk basilikum
2 fed hvidløg hakkede
 
Vend spinaten i ca. halvdelen af den varme olie til den falder sammen, og lad den afkøle lidt.
Pisk æg, parmesan, persille, basilikum og hvidløg sammen med en gaffel.
Tilsæt den afkølede spinat.
Varm resten af olie i en stor stegepande og hæld æggemassen på.
Steg over middelstærk varme indtil massen er fast.
Omeletten serveret uden ekstra fyld.
Pynt evt. med et par spæde skyllede spinatblade.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejefyld til pirogdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferdinands kryddersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget hellefisk på toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nina's nøddefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os