Logo

Spinatpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g blancheret hakket spinat
35 g smør/margarine
4 spsk hvedemel
3 dl mælk
4 plader butterdej
4 tykke skiver hamburgerryg

Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt hvedemel og rør godt.
Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat.
Spinatmassen skal være tyk.

Butterdejspladerne rulles ud.
På hver halvdel lægges en skive hamburgerryg, og spinatmassen kommes ovenpå.
Fold dejen og pensl med lidt vand.
Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud.
Bages i ovn ved 200ºC ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde.


I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle med rødspætte og sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julesylte gammeldagsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med frugtcoulis og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os