Logo

Spinatpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blancheret hakket spinat
35 g smør/margarine
4 spsk hvedemel
3 dl mælk
4 plader butterdej
4 tykke skiver hamburgerryg

Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt hvedemel og rør godt.
Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat.
Spinatmassen skal være tyk.

Butterdejspladerne rulles ud.
På hver halvdel lægges en skive hamburgerryg, og spinatmassen kommes ovenpå.
Fold dejen og pensl med lidt vand.
Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud.
Bages i ovn ved 200ºC ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde.


I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her