Logo

Sprøde wonton - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det asiatiske køkken, hvorfra opskriften på knasende wonton stammer, er ideel for diabetikere. Der anvendes næsten udelukkende friske ingredienser, som tilberedes på kort tid og på den måde bevarer

Det asiatiske køkken, hvorfra opskriften på knasende wonton stammer, er ideel for diabetikere. Der anvendes næsten udelukkende friske ingredienser, som tilberedes på kort tid og på den måde bevarer deres værdifulde stoffer. Der bruges meget fisk og fjerkræ, næsten intet fedt kød. Og i stedet for de sukkerholdige søde sager spiser man fyldige, eksotiske frugter som slik.

Ide til lækkert mellemmåltid 

 

12 dybfrosne Wan-tan-dejplader (fås i asiatiske specialbutikker) eller brug filodej

125 g kyllingebrystfilet

2 æggehvider

1 stykke frisk ingefær (ca. 2 cm)

3 spsk piskefløde

havsalt, peber

1 spsk olivenolie

2 dl rødbedesaft

1 spsk maizena,

1-2 tsk revet peberrod

sojasauce

flydende sødemiddel

*

A. Lad dejpladerne tø op.

Skær kødet i små stykker og purér dem med 1 æggehvide i en blender.

B. Skræl ingefæren og riv den. Bland den med fløde i kødet.

Krydr med salt og peber.

Læg kødet midt på dej pladerne, pensl kanterne med æggehvide og fold dem sammen, så de danner en trekant.

Tryk kanterne sammen.

Varm olivenolien op og steg wontonerne på begge sider i ca. 4 min., til de er sprøde.

C. Varm rødbedesaften op.

Rør maizenaen sammen med lidt vand og jævn saften med den.

Krydr med peberrod, sojasauce og sødemiddel og server saucen som dip til de sprøde wonton.

 

Pr portion 7838/200 kJ/kcal. 11 g protein. 10 g fedt. 11 g kulhydrat. 2 g fibre

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Gammeldaw's æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os