Logo

Sprøde chokoladesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g blødt smør
200 g sukker
1 spsk vaniljesukker
4 spsk kakaopulver
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Rør smør, sukker og vanilje godt sammen. Tilsæt kakao, hvedemel og bagepulver og saml det hele til en dej. Del dejen i 4 dele og rul den ud i stænger på længde med bagepladen. Bag dem midt i ovnen ved 175ºC i 12-14 min. Tag stængerne ud og skær dem i 3 cm brede snitter, mens de endnu er varme. Lad dem køle af på en bagerist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk bondeomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunpølser i svøbEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os