Logo

Sprød salat med grillet laks og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sprød salat med grillet laks og ærter

1 salathoved
200 g frosne ærter
2 blodappelsiner eller rød grape
1 agurk
225 g laksefilet
2 spsk basilikumspesto

Tilbehør: Groft brød

 

Skyl salathovedet og agurken.
Skær salaten i fine strimler, og anret i en skål eller på et fad.
Giv ærterne et opkog.
Køl dem af i koldt vand, og lad dem dryppe af i en si.
Skær appelsinfileterne ud.
Skær agurken i skiver.
Kom agurker, appelsinfileter og ærter hen over salaten.
Rør pesto med lidt vand, og dryp over salaten.
Del laksen i mindre stykker og grill på en slip let-pande i 3 min. på hver side.

Server laksen med salat og brød.

 

Tips: I stedet for laks kan du anvende ørred.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Kartoffelmad med dip og chipsKog lidt ekstra kartofler til pålæg det er både godt og billigt. Dippen er en friskrørt...
• SvinesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærmousse i chokoladeskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os