Logo

Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 Personer

4 skiver brød
200 g klipfisk
3 dl mælk
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
eller små søde grønne chili
Skal af 1/2 citron
1 dl olivenolie
Salt og chilipulver

Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles.

Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre.

Smag til med lidt salt.

Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler.

Riv citronskal henover.
Rist brødet på begge sider.
Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.
På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk.

Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild på isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med snitsalatLet og grønt måltid anrettet på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. En god ide...
• Figner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!