Logo

Stegte auberginer med parmesanost og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 mellemstore auberginer
200 g flåede tomater
1 lille løg
50 g revet parmesanost
olivenolie til stegning
frisk basilikum
salt/peber

Auberginerne skæres på langs i tynde skiver og steges på panden i rigelig olivenolie.

Når de får farve, lægges de på en tallerken med køkkenrulle, så den overskydende olie opsuges.


Saucen: Løget svitses i olivenolie i en lille gryde.

Når det er gyldent, tilsættes de finthakkede tomater, og saucen simrer i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Når saucen er kold, anrettes auberginerne på en tallerken, og saucen fordeles over dem.

Den revne parmesanost drysses over, og friske basilikumblade fordeles over retten.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti med chili og jomfruolivenolie En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• kalkun gryderet/gyros med peber og svampeKødet kan være svinekød, kylling, kalkun, kalvekød, lamme- eller oksekød
• Stegte sild med stuvede kartoflerDe stegte sild må gerne trække; lagen; flere dage, og er også gode til frokost på rugbrød
• Sommerkoldskål uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os