Logo

Stegte auberginer med parmesanost og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 mellemstore auberginer
200 g flåede tomater
1 lille løg
50 g revet parmesanost
olivenolie til stegning
frisk basilikum
salt/peber

Auberginerne skæres på langs i tynde skiver og steges på panden i rigelig olivenolie.

Når de får farve, lægges de på en tallerken med køkkenrulle, så den overskydende olie opsuges.


Saucen: Løget svitses i olivenolie i en lille gryde.

Når det er gyldent, tilsættes de finthakkede tomater, og saucen simrer i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Når saucen er kold, anrettes auberginerne på en tallerken, og saucen fordeles over dem.

Den revne parmesanost drysses over, og friske basilikumblade fordeles over retten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækkert smørrebrød - forårDet gode danske smørrebrød har fået en renæssance. Nogle hæger om klassikerne, andre...
• Artiskok med dip - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid - kan også laves af asiatiske kokke!
• MuskatsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os