Logo

Stegte forårssild i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte forårssild i lage

 

Sildene er fyldt med fintsnittede forårsløg, og lagen har fået et twist med citronskal.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Trækketid: mindst 1 time

 

#

Lage:

2 dl æble- eller lagereddike

75 g sukker

½ dl vand

5 peberkorn

1 laurbærblad

revet skal af 1 økologisk citron

 

Stegte sild:

4 ferske sildefileter

1 bundt forårsløg

salt og peber

1½ dl rugmel eller grahamsmel

30 g smør eller 2 spsk rapsolie

*

 

Kog alle lage-ingredienserne sammen i en gryde, og lad lagen køle af.

 

Klip finnerne af sildene.

Drys dem på indersiden med salt og peber.

Hak det hvide af forårsløgene fint (gem det grønne), og drys det på sildefileterne.

Luk sildene sammen på midten.

Vend sildene i rugmel, og steg dem gyldenbrune på en varm pande med smør de skal have ca. 4 min. på hver side.

Læg sildene i et lille fad, og lad dem køle af i 5 min.

Hæld lagen over sildene, og lad dem trække i mindst 1 time.

De kan holde sig et par dage i køleskabet.

 

Tag sildene op af lagen, og anret dem på et fad.

Hak det grønne fra forårsløgene, og drys det over sildene.

Server med rugbrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her