Logo

Stegte kantareller med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Højsæson for kantareller er sommermånederne, særligt juli og august. Derfor er denne nemme ret perfekt som let aftensmad eller frokost. Prøv med hvedebrød eller ristet brød som tilbehør.

 

4 personer

Tilberedningstid/arbejdstid: ca. 20 min.

 

250-400 g kantareller

2 skalotteløg (30 g)

25 g smør (2 spsk.)

2 kviste timian

evt. ½ dl piskefløde eller cremefraiche 38%

¼ tsk. groft salt

 

Rens kantarellerne med en blød børste. Hvis de er meget jordede, kan de børstes hurtigt under rindende vand.

Del evt. store svampe i mindre ensartede stykker. Skær evt. lidt af roden.

Pil skalotteløg og hak dem meget fint.

Smelt smør på en pande og sauter løgene.

Kom skyllede timianblade på.

Tilsæt kantarellerne og steg ved høj varme under omrøring 2-3 minutter. Tilsæt evt. piskefløde eller cremefraiche og smag til med salt.

Tilbehør: Hvedebrød eller ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 16.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her