Logo

Stegt kyllingelever på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt kyllingelever på salat

 

ca. 200 g kyllingelever

8 salte cornichons

syltede japalenos (syltede grønne chili)

frisk salat efter ønske

Dressing:

saft fra ½ citron

1 tsk støt spidskommen

2-3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og rist kyllingeleveren 3-4 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Tag leveren fra, og hold den lun.

Til dressingen røres citron med kommen, og olivenolie røres i lidt efter lidt.

Krydr med salt og peber.

Vend salat med cornichons og dressing.

Anret med den stegte kyllingelever, og server med syltede japalenos.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?