Logo

Stegt kyllingelever på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt kyllingelever på salat

 

ca. 200 g kyllingelever

8 salte cornichons

syltede japalenos (syltede grønne chili)

frisk salat efter ønske

Dressing:

saft fra 1/2 citron

1 tsk støt spidskommen

2-3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og rist kyllingeleveren 3-4 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Tag leveren fra, og hold den lun.

Til dressingen røres citron med kommen, og olivenolie røres i lidt efter lidt.

Krydr med salt og peber.

Vend salat med cornichons og dressing.

Anret med den stegte kyllingelever, og server med syltede japalenos.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bratwurst-hotdogs med rødkålssauerkrautHvis du er frisk på at servere noget andet end grillbøffer en sommeraften så prøv denne...
• Pasta omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio, CaribiskRaffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg...
• BahiadessertDenne dessert er opkaldt efter Bahia-regionen i Brasilien hvor der vokser mange...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os