Logo

Stegt kyllingelever på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt kyllingelever på salat

 

ca. 200 g kyllingelever

8 salte cornichons

syltede japalenos (syltede grønne chili)

frisk salat efter ønske

Dressing:

saft fra ½ citron

1 tsk støt spidskommen

2-3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og rist kyllingeleveren 3-4 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Tag leveren fra, og hold den lun.

Til dressingen røres citron med kommen, og olivenolie røres i lidt efter lidt.

Krydr med salt og peber.

Vend salat med cornichons og dressing.

Anret med den stegte kyllingelever, og server med syltede japalenos.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her