Logo

Stegt kyllingelever med majssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 frisk salat efter ønske
1 pose majs
1 spsk balsamico eddike
200 g optøet kyllingelever

Tilberedning:
Varm olivenolie på en pande og steg kyllingeleveren 2 - 3 minutter. Tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Steg det videre i 2 - 3 minutter. Kog majs i en gryde med lidt salt i 2 minutter. Hæld vandet fra. Rør balsamico med 3 spsk olivenolie og vend majsene i. Drys med salt og server med den stegte kyllingelever og et godt brød til.
----
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer i gelé - diabetikerIde til lækker mellemmåltid
• Filoruller med chorizoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget hellefisk på toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med blød nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os