Logo

Stegt kyllingebryst med stuvet spinat og Mouton Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til 2 personer:

2 stk kyllingebryst
250 g spinat
ca. 75 g Mouton Bleu
1 dl piskefløde
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og brun kyllingebrysterne. Krydr med salt og
peber. Steg kyllingen ca. 15 minutter. Rens spinaten. Kom ost og fløde i
en gryde og kog, alt imens der røres i gryden. Vend med spinat og krydr
med peber. Server til kyllingen evt. med et godt brød til.
---
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?