Logo

Stegt kyllingebryst med stuvet spinat og Mouton Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

2 stk kyllingebryst
250 g spinat
ca. 75 g Mouton Bleu
1 dl piskefløde
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og brun kyllingebrysterne. Krydr med salt og
peber. Steg kyllingen ca. 15 minutter. Rens spinaten. Kom ost og fløde i
en gryde og kog, alt imens der røres i gryden. Vend med spinat og krydr
med peber. Server til kyllingen evt. med et godt brød til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her