Logo

Stegt kyllingebryst med rød peber og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

2 stk kyllingebryst
1 dåse rød peberfrugt i tern
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
rucola
Jomfru Olivenolie
Salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingbrysterne 10 minutter. Krydr med salt og peber. Anret med peberfrugt, en enkelt ansjos og rucola. Server med et godt brød.
-----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her