Logo

Sandwich med hytteost og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aztekerne kaldte et træ ohuocacuohotl, og det svære ord er endt med at blive til avocado på vore breddegrader. Engang en eksotisk grønsag eller frugt i Danmark - men nu almindelig og billig.
Men husk: den hedder avocado og ikke advocado - den har intet med sagførere at gøre.

1 lille eller ½ stor, moden avocado
½ bæger hytteost, ca. 100 g
lidt revet løg
1 spsk fintklippet dild eller purløg
salt og friskkværnet peber
I valnøddebolle

Tag kødet ud af avocadoen og skær det i stykker.

Kom det i en skål sammen med hytteosten og rør det sammen til en cremet masse.

Kom løg og dild i og smag til med salt og peber.

Tomat smager godt til. Fyldet kan holde sig en dag i køleskab og er fint at have med på arbejde til frokost. Men det bliver hurtigt bittert, hvis der er løg i, så kom det kun i den portion, du spiser med det somme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her