Logo

Stegt laks med porre og jalapenos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk laks
3 rensede porrer
jalapenos efter ønske
frisk korainder
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken 2 - 3 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Del porrene og damp dem i kogende, letsaltet vand i 2 - 3 minutter.

Hæld vandet fra og kom porrene tilbage i gryden.

Tilsæt jalapenos og plukket koriander.

Drys med salt og server til den gode laks.

Server evt. med kogte ris og lidt soya.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvinesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret foliefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med tomater og fetaFyldet i denne tærte består af tomater, peberfrugt og feta. Tærten smager utroligt godt,...
• Valnøddemarengs med is og jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os