Logo

Stegt laks med ragout af fennikel og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til to personer

2 stk laks (gerne med skind)
1 fintsnittet fennikel
1 fintsnittet løg
4 dl hønse- eller kalve bouillon
½ ps fine ærter
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg laksen med skind siden ned af.
Læg en lille tallerken henover så fisken ligget helt plan på panden
(trykkes ned). Krydr med salt og peber og steg fisken færdig sådan. Læg fennikel i en sauterpande sammen med løg og bouillon. Lad det simre i 4-5 minutter. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber. Server til den gode laks - evt. med et godt brød til.
---
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?