Logo

Stegt laks med ragout af fennikel og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til to personer

2 stk laks (gerne med skind)
1 fintsnittet fennikel
1 fintsnittet løg
4 dl hønse- eller kalve bouillon
1/2 ps fine ærter
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg laksen med skind siden ned af.
Læg en lille tallerken henover så fisken ligget helt plan på panden
(trykkes ned). Krydr med salt og peber og steg fisken færdig sådan. Læg fennikel i en sauterpande sammen med løg og bouillon. Lad det simre i 4-5 minutter. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber. Server til den gode laks - evt. med et godt brød til.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret peberfrugt med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætte à la HanneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske fyldte skinkerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os