Logo

Stegt laks på salat med mild gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En enkel og fræk måde, at servere laks på. Er du ikke til gedeost så prøv evt. med en mild blå skimmelost.


2 fintsnittede skalotteløg
2 spsk balsamico eddike
1 tsk dijon sennep
100 g gedeost
1 frisk rucola
2 stk laksefilet uden skind
1 frisk basilikum

Skær laksen i store tern.

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side.

Drys med salt og peber.

Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.

Lad fisken bliver gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden, at blive tør)

 

Dressing: Rør sennep med salt, peber og balsamico.

Rør olivenolie i lidt efter lidt.

Vend salaten, basilikum og løg med dressingen.

Anret salaten med den stegte laks henover og drys med gedeost.

Server med et godt brød til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg i skalHvis du vil servere røræg for gæsterne til brunch eller morgenmad, så prøv denne sjove ide...
• Fyldte citroner med sardinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwichfyld med æg, spinat og rejerEn god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen...
• Pære tarte tatin med lakrids-pæreparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os