Logo

Stegt nuttolene

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g nuttolene
2 løg, hakkede
1 spsk olie
salt
peber

Nuttolene er et produkt fra Nutana, som fås på dåse. Det er lavet af jordnødder og har en fast konsistens, som gør det muligt at skære det i skiver og fx. bruge det på brød
(= veganerens svar på kalkunpølsen!).

Men du kan også stege det:
skær 200 g nuttolene ud i små terninger og steg det i olien i 5 minutter under svag varme. Tilsæt løg, og steg videre indtil løgene er brune.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?