Logo

Stegt nuttolene

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g nuttolene
2 løg, hakkede
1 spsk olie
salt
peber

Nuttolene er et produkt fra Nutana, som fås på dåse. Det er lavet af jordnødder og har en fast konsistens, som gør det muligt at skære det i skiver og fx. bruge det på brød
(= veganerens svar på kalkunpølsen!).

Men du kan også stege det:
skær 200 g nuttolene ud i små terninger og steg det i olien i 5 minutter under svag varme. Tilsæt løg, og steg videre indtil løgene er brune.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexicansk bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålsgratin med bønnesalat Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det...
• Oste og saltstængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os