Logo

Stegt perlehøne med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 perlehønebryster
2 spsk mayonnaise
1 drys spidskommen
saft fra 1/2 citron
1/2 spidskål
1 gulerod
1/2 selleri
frisk estragon
salt og peber

Brun perlehønebrysterne med skindsiden nedad.
Når de er gyldne vendes de og steges færdige.
Krydr med salt og peber.

Rør mayonnaise med spidskommen og citronsaft.

Snit spidskålen, gulerod og selleri fint.

Rør det sammen med mayonnaise og lidt estragon.

Server til de stegte bryster.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte boller med kødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich til picnic, skov eller strandPICNIC: Smør lidt lækkerier til skov- eller strandturen. Sandwich og madder er nemt at...
• Grøn omelet med salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk frugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os