Logo

Stegt sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 ferske - udbenede - sild
1 bdt hakket persille
Dijon sennep
rugmel
salt
peber
100 g smør

Lage:
1 l. eddike
½ dl sukker
1 snittet løg
2 ½ spsk peberkorn
hvid peber

Pynt:
2 rødløg i ringe
100 g smørristede kapers

Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes.
Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild.
De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel.
Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad.
Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer.
Varmes i en forvarmet ovn ved 225°C.
Serveres med groft rugbrød og Dijon sennep.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?