Logo

Stegt sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 ferske - udbenede - sild
1 bdt hakket persille
Dijon sennep
rugmel
salt
peber
100 g smør

Lage:
1 l. eddike
1/2 dl sukker
1 snittet løg
2 1/2 spsk peberkorn
hvid peber

Pynt:
2 rødløg i ringe
100 g smørristede kapers

Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes.
Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild.
De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel.
Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad.
Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer.
Varmes i en forvarmet ovn ved 225°C.
Serveres med groft rugbrød og Dijon sennep.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild i grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bløde løg og spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommer æggekage i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os