Logo

Stegte rødspættefileter med marineret bønnesalat og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte rødspættefileter med marineret bønnesalat og tomater

500 g grønne bønner
2 spsk olivenolie
Saften af ½ citron
1 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater
1 usprøjtet citron
500 g rødspættefileter
Lidt hvedemel
1 spsk olivenolie til stegning

Tilbehør: Godt brød

 

Nip eller skær stilken af bønnerne.
Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min.
Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
Kom olivenolien i en skål, og pisk citronsaften i lidt efter lidt.
Hak hvidløget fint, og pisk det i oliecitronmarinaden.

Smag til med salt og peber.
Hæld mayonnaisen over bønnerne.
Vend bønnerne rundt i marinaden.
Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
Fold fiskefileterne på midten (giv dem evt. et lille rids med en kniv).
Vend fiskefileterne i lidt hvedemel.
Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme til de er gyldenbrune på begge sider.
Krydr med salt og peber.

Server rødspættefileterne med citronbåde, bønnesalat og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her