Logo

Stegte saltsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 stk udvandede saltsild,
150 g hakket løg,
peber,
olivenolie.

Sildene tørres med et klæde, fyldes i bugen med hakket løg og groftkværnet peber.

Der snittes med en skarp kniv små snit langs ryggen.
Steges på en rist, smurt med olie, over åben ild.
Silden grilles i ovn eller steges i olie på en pande.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysild med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk Grov sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddersild i karrymayonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os