Logo

Stegte saltsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 stk udvandede saltsild,
150 g hakket løg,
peber,
olivenolie.

Sildene tørres med et klæde, fyldes i bugen med hakket løg og groftkværnet peber.

Der snittes med en skarp kniv små snit langs ryggen.
Steges på en rist, smurt med olie, over åben ild.
Silden grilles i ovn eller steges i olie på en pande.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bratwurst-hotdogs med rødkålssauerkrautHvis du er frisk på at servere noget andet end grillbøffer en sommeraften så prøv denne...
• Pasta med krabbe, kapers og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og salaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!