Logo

Stegte saltsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 stk udvandede saltsild,
150 g hakket løg,
peber,
olivenolie.

Sildene tørres med et klæde, fyldes i bugen med hakket løg og groftkværnet peber.

Der snittes med en skarp kniv små snit langs ryggen.
Steges på en rist, smurt med olie, over åben ild.
Silden grilles i ovn eller steges i olie på en pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her