Logo

Stegte saltsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 stk udvandede saltsild,
150 g hakket løg,
peber,
olivenolie.

Sildene tørres med et klæde, fyldes i bugen med hakket løg og groftkværnet peber.

Der snittes med en skarp kniv små snit langs ryggen.
Steges på en rist, smurt med olie, over åben ild.
Silden grilles i ovn eller steges i olie på en pande.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?