Logo

Stegte saltsild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 saltsild, der fileteres og vandes ud natten over.
Tørres grundigt og steges sagte, først på kødsiden, vendes og steges, til
skindet er sprødt.
Spises lune med Sennepsauce - som røres dagen før:
 6 spsk dijonsennep
 2 spsk mørk farin
 1 dl neutral olie
 
 1 spsk fintrevet peberrod - og
 1 kg løg, der steges til bløde løg i smør tilsat 1 tsk sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tun med asparges og æggesmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrokostpandeEt stykke saltet eller røget skinke er praktisk at have i huset. Se Kendte røgede skinker....
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• PrinsesserisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!