Logo

Stegte saltsild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 saltsild, der fileteres og vandes ud natten over.
Tørres grundigt og steges sagte, først på kødsiden, vendes og steges, til
skindet er sprødt.
Spises lune med Sennepsauce - som røres dagen før:
 6 spsk dijonsennep
 2 spsk mørk farin
 1 dl neutral olie
 
 1 spsk fintrevet peberrod - og
 1 kg løg, der steges til bløde løg i smør tilsat 1 tsk sukker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her