Logo

Stegte sennepssild i eddikelage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 sildefiletter
dijonsennep
dildspidser
rugmel
smør
salt og peber
Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
4 laurbærblade
20 peberkorn
1 løg
 
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Fold sildefileterne ud med skindsiden nedad, smør med dijonsennep og drys med grønne dildspidser, eller tørret dild.
Fold fileterne sammen og vend dem i rugmel.
Steges i smør på en stor pande, drysses med salt og peber. Lægges til afkøling.
Lagen koges sammen og afkøles, hældes over de afkølede sild.
Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkesalat med persillerodKoldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med...
• Hotwings og kidneybønnesalat med appelsin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt fasanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
52129-10-2010 15:12:16 Bent Jensen
Prøv at lune sildene i lagen før servering, det er himmelsk.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!