Logo

Stegte sennepssild i eddikelage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 sildefiletter
dijonsennep
dildspidser
rugmel
smør
salt og peber
Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
4 laurbærblade
20 peberkorn
1 løg
 
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Fold sildefileterne ud med skindsiden nedad, smør med dijonsennep og drys med grønne dildspidser, eller tørret dild.
Fold fileterne sammen og vend dem i rugmel.
Steges i smør på en stor pande, drysses med salt og peber. Lægges til afkøling.
Lagen koges sammen og afkøles, hældes over de afkølede sild.
Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
52129-10-2010 15:12:16 Bent Jensen
Prøv at lune sildene i lagen før servering, det er himmelsk.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?