Logo

Stegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg sild
½ tsk havsalt
Hvedemel
2 spsk olie
Hakket persille eller dild     
 
Rens sildene, tag rygbenet ud, men lad filéterne hænge sammen i ryggen.
Drys bugen med salt og hakket persille eller dild. Skær et skråsnit i
skindet på hver side og vend silden i hvedemel.
Steg dem gyldne i olie.
Serveres med brød eller kornretter og en salt med citrondressing.

 
Variation:
bland lidt reven peberrod eller ingefær i melet, inden sildene vendes i
det. Steg evt. lidt løg med sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
42507-10-2013 14:42:20 Kjeld Ersted
Som novice på området, er det en stor hjælp for mig,
når nu jeg skal servere de nyfangede sild for min hustru :o}

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her