Logo

Stegte sild i Abbey Ale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte sild i Abbey Ale

8 sildefileter
40 g sennep
½ bundt dild
1 økologisk citron
30 g rugmel
25 cl Abbey Ale
1 dl Meyers kirsebæreddike
Salt og peber

 

Sildefileterne lægges sammen med sennep, dild, salt, peber og citronskal.

Fileterne steges gyldne i en godt varmet stegepande.

Det kan blive nødvendigt at udøve moderat fysisk pres med en palet, for at fileterne ikke ”åbner” sig ved stegningen.

Saften af citronen, øllet og eddiken koges op.

Denne lage hældes varm over sildene, der trækker under låg i 1-2 timer.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?