Logo

Stegte sild i Abbey Ale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegte sild i Abbey Ale

8 sildefileter
40 g sennep
½ bundt dild
1 økologisk citron
30 g rugmel
25 cl Abbey Ale
1 dl Meyers kirsebæreddike
Salt og peber

 

Sildefileterne lægges sammen med sennep, dild, salt, peber og citronskal.

Fileterne steges gyldne i en godt varmet stegepande.

Det kan blive nødvendigt at udøve moderat fysisk pres med en palet, for at fileterne ikke ”åbner” sig ved stegningen.

Saften af citronen, øllet og eddiken koges op.

Denne lage hældes varm over sildene, der trækker under låg i 1-2 timer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsæggekage med fjordrejerServer denne skønne æggekage som luksus-brunch, frokost eller et let aftenmåltid
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!