Logo

Stegte sild i chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ tsk peber
2 finthakkede løg
1 dl ekstra jomfruolivenolie
5 spsk sukker
1 tsk karry
Chili
4 stk sildefileter
½ tsk sennep
Rugmel
1 dl chilisauce
3 spsk kryddereddike

Sildefileterne vendes i rugmel og steges på panden ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.

Ingredienserne til chilidressingen røres sammen og fordeles over de stegte, afkølede sildefileter. Lad sildene hvile i køleskabet minimum ½ time i forvejen.

Sildene kan med fordel laves dagen i forvejen. Inden serveringen pyntes med snittet forårsløg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?