Logo

Stegte sild i chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 tsk peber
2 finthakkede løg
1 dl ekstra jomfruolivenolie
5 spsk sukker
1 tsk karry
Chili
4 stk sildefileter
1/2 tsk sennep
Rugmel
1 dl chilisauce
3 spsk kryddereddike

Sildefileterne vendes i rugmel og steges på panden ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.

Ingredienserne til chilidressingen røres sammen og fordeles over de stegte, afkølede sildefileter. Lad sildene hvile i køleskabet minimum 1/2 time i forvejen.

Sildene kan med fordel laves dagen i forvejen. Inden serveringen pyntes med snittet forårsløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varmrøget ørred med marinerede østershatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Liver pasteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AmagermadderKlap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os