Logo

Stegte sild med tomatmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte sild med tomatmarinade

 

Prøv en ny variation af de stegte frokostsild her med en dejlig krydret tomatmarinade.

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: ca. 10 min. 4-6 personer

 

#

500 g sildefileter

4-5 spsk hvedemel

salt og friskkværnet peber

25 g smør

1 spsk olie

½ dl eddike

40 g sukker

2 dl tomatketchup

1 lille dåse tomatpuré

½ dl olie

1 tsk sennep

1 tsk karry

Tilbehør:

1 rødløg

rugbrød

evt. fedt

*

 

Rens sildefileterne, klip rygfinnerne af og vend dem i mel krydret med salt og peber.

Steg dem gyldne i smør og olie. Læg sildene i et halvdybt fad.

Kog eddike og sukker, til sukkeret er opløst.

Tilsæt ketchup, tomatpuré, olie, sennep og karry.

Smag marinaden til er den for stærk, fortyndes med vand.

Hæld marinaden over sildene og server retten lun eller afkølet med rødløg i tynde ringe, rugbrød og evt. fedt.

 

Stegte sild med tomatmarinade

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?